Marcant  b.v. 

Aannemer in Den Haag

met de beste reputatie.

Professioneel, betrouwbaar en enthousiast.

Wij hebben altijd vakmensen in dienst, maar ook wij blijven ons zelf opleiden. Want ook in de aannemersbranche ben je nooit uitgeleerd. Verbeteringen, innovaties zijn er altijd en Marcant Totaalonderhoud moet en wil meegaan in deze ontwikkelingen. Het werken met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen zijn te samen met het inzetten van moderne apparatuur een pré.

Klantgericht.

Klantgericht denken staat bij Marcant Totaalonderhoud hoog in het vaandel.
Luisteren naar de klant is hierbij heel belangrijk. Of dit nu een VvE is, een particulier of professionele vastgoed belegger.

Offertes.

Onze offertes stellen wij altijd duidelijke op en bevatten nooit onverwachte uitsluitingen en zijn altijd optimaal gespecificeerd. Evenals u houden ook wij niet van negatieve "verrassingen”.

Onderhoudsspecialist.

Als betrouwbare onderhoudsspecialist staat Marcant Totaalonderhoud garant voor kwalitatief hoogwaardig onderhoud,  budgetzekerheid en een hoge bewoners- en gebruikerstevredenheid. Onze onderhoudsspecialisten zijn gewend te werken in gebouwen waarin mensen werken, leren, wonen of verzorgd worden. Hierdoor zijn wij in staat om onderhoud te plegen met minimale overlast voor de gebruikers en/of bewoners. Het volledige proces van voorbereiding, uitvoering en nazorg is gericht op de tevredenheid van de gebruikers en bewoners.

Professioneel, betrouwbaar en enthousiast.

Wij hebben altijd vakmensen in dienst, maar ook wij blijven ons zelf opleiden. Want ook in de aannemersbranche ben je nooit uitgeleerd. Verbeteringen, innovaties zijn er altijd en Marcant Totaalonderhoud moet en wil meegaan in deze ontwikkelingen. Het werken met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen zijn een pré.

Tevreden klanten.

Voor, tijdens en na een project monitoren we de tevredenheid van onze opdrachtgevers en huurders. Tevredenheid die we uiteraard in de eerste plaats in de hand werken via een uitgekiende werkvoorbereiding, strakke planning, duidelijke afspraken en heldere communicatie.

Offertes.

Onze offertes stellen wij altijd duidelijk op en bevatten nooit onverwachte uitsluitingen en zijn altijd volledig gespecificeerd. Evenals u houden ook wij niet van onaangename "verrassingen”.

Klantgericht.

Klantgericht denken staat bij Marcant Totaalonderhoud hoog in het vaandel. Luisteren naar de klant is hierbij heel belangrijk. Of dit nu een VvE is, een particulier of professionele vastgoed belegger.

FSC Keurmerk.

Marcant Totaalonderhoud werkt uitsluitend met leveranciers die producten leveren die van het FSC-keurmerk voorzien zijn.

 FSC staat voor “Forest Stewardship Council” en is een internationale organisatie die zich bezighoud met verantwoord bosbeheer te stimuleren met een  gekoppeld keurmerk.

Voorbeeldprojecten.


Foto's zeggen meer dan duizend woorden.
Op onze website hebben wij een fotogalerij neergezet zodat u alvast een kijkje kan nemen in onze keuken.

Vrijblijvend advies & prijsopgave.


Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op.
Weet u al precies wat u nodig heeft gebruik ons online offerte systeem voor een vrijblijvende prijsopgave.

POSTADRES

Marcant

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +31 (0) 85 246 05 18 

Postadres:
Oder 20 E 4448
2491 DC DEN HAAG

Privacy & cookies.

Deze website maakt gebruik van google analytics.
Geen van de door u ingevoerde informatie wordt aan derden verstrekt.