Marcant

Aannemer in Den Haag

voor bestrating en tuin.

Tuin.

Ook de tuin heeft zijn verschillende fases: Ontwerpen,  onderhouden,  opknappen, verbouwen en renoveren.
 Graag helpen wij u bij iedere fase van uw tuin of dit nu gaat om een kaal stukje grond in de nieuwbouw, een bestaande tuin die u wilt veranderen of een tuin waar u iets aan toe wilt voegen.Een Tuinontwerp maken.
Op een plattegrond worden alle onderdelen van uw tuin getekend. Een tuin ontwerpen, is net zolang puzzelen totdat uw wensen een plek hebben gekregen. Voor een goed tuinontwerp moeten er veel keuzes gemaakt worden, bijvoorbeeld voor de juiste beplanting en materialen. Hierbij dienen wij goed naar uw wensen te luisteren en combineren wij dit met onze eigen kennis. De combinatie van ontwerp en aanleggen van de tuin brengt voordelen met zich mee doordat zowel bij aanleg als opknappen de uitkomst wordt zoals de opdrachtgever deze aan het begin voor ogen had. De aanleg kan in korte tijd zijn gerealiseerd omdat wij de beschikking hebben over groot materieel voor het zware werk. Zo heeft de opdrachtgever eenvoudig en snel een nieuwe of opgeknapte tuin en door de juiste toepassing van groen en grondsoorten zal deze tuin ook mooi blijven in alle seizoenen.

De Verlichting.
In de late avonduren in de zomer maar ook in de winter als de dagen korter worden is een goede verlichting in de tuin heel belangrijk. Niet alleen kan deze praktisch zijn voor het verlichten van het tuinpad maar ook een spot op bijvoorbeeld een mooie boom kan een prachtig schouwspel geven. Belangrijk bij het ontwerp is om met de verlichting rekening te houden.

De bestrating.
Bestrating zoals grind, klinkers, keien, tegels dan wel ieder verharding is een heel persoonlijke keuze tussen praktisch, functionaliteit en uitstraling.
Iedere bestrating geeft zijn specifieke uitstraling en kan door combinatie van grote tegels met kleine klinkers een prettige sfeer geven welke zeer sfeer bepalend kunnen zijn en dragen bij aan de uitstraling van uw tuin.

De open woonkamer.

Beschouw uw tuin als een verlengde van uw woonkamer en keuken waar het buitenleven zich afspeelt. Een goede beschutting tegen wind en regen zorgt voor privacy en een intieme sfeer. Dit kan vervaardigt worden door een volgroeide haag maar ook door andere natuurlijke materialen zodat u op dagen dat het weer niet wil meewerken toch de mogelijkheid heeft om van uw eigen stukje natuur te genieten.

 

Tijdens verbouwingen en renovaties werken wij zoveel als mogelijk met duurzame en milieu vriendelijk materialen.

 

Voorbeeldprojecten.


Foto's zeggen meer dan duizend woorden.
Op onze website hebben wij een fotogalerij neergezet zodat u alvast een kijkje kan nemen in onze keuken.

Vrijblijvend advies & prijsopgave.


Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op.
Weet u al precies wat u nodig heeft gebruik ons online offerte systeem voor een vrijblijvende prijsopgave.

POSTADRES

Marcant

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +31 (0) 85 246 05 18 

Postadres:
Oder 20 E 4448
2491 DC DEN HAAG

Privacy & cookies.

Deze website maakt gebruik van google analytics.
Geen van de door u ingevoerde informatie wordt aan derden verstrekt.