Marcant

Aannemer in Den Haag

voor schilderwerk.

Schilderen is een kunst.

Ons schilderwerk is een combinatie van een perfect uiterlijk gekoppeld aan duurzaamheid.  Voor onze projecten doorlopen wij een uitgebreid voortraject waarin we de wensen van de klant en de karakteristieken en omstandigheden van de bestaande ondergrond nauwkeurig in kaart brengen. Op basis daarvan kunnen we vervolgens bepalen welke producten en technieken het maximale resultaat zullen genereren. En of het nu gaat om een strak geschilderd kozijn of een complexe, egaal gespoten staalconstructie, we kunnen op die manier ons werk de kwaliteit en uitstraling geven die we willen: hoogwaardig en van een ambachtelijk topniveau.

Binnen
Voor binnenschilderwerk aan uw woning, kantoor, winkel en algemene ruimtes bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om deuren, kozijnen of radiatoren maar ook het egaal spuiten of schilderen van wanden en plafonds.

Het binnen schilderwerk geeft niet alleen een persoonlijke en sfeervolle uitstraling aan uw woning of kantoor maar heeft ook een beschermende functie. Denk hierbij aan het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die een aparte behandeling vragen zoals de badkamer.

Wij gebruiken voor het binnenwerk milieuvriendelijke producten die de veiligheid van onze schilders garanderen. Wij staan voor hoge kwaliteit en hierop leveren we niet in met deze producten, elk project welke wij onderhanden hebben is voor ons een referentieadres.

Buiten
Bij buitenschilderwerk kunt u denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning, kantoor of bedrijfspand.  Verder vallen ook schuttingdelen en de buitenkant van de schuur hieronder. De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is de bescherming van het materiaal, zoals houten kozijnen en deuren, tegen weersomstandigheden.

Wij kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Ook het buitenschilderwerk valt of staat met de juiste productkeuze, goed gereedschap en het vakmanschap van de juiste mensen.

Een keer in de vijf jaar is buitenschilderwerk toe aan een nieuwe lik verf. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen, door de invloed van regen en zon, eerder aan onderhoud toe, dan schilderwerk op het noorden en oosten. Vooral liggende onderdelen, zoals een vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint.

Bij ons schilderwerk gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardige verf van merken zoals Sikkens en Sigma. Deze merken dragen ertoe bij dat uw gevel en kozijn goed beschermt zijn tegen alle Hollandse weersomstandigheden, regen, strenge vorst en ook hete zon. Het goed en tijdig onderhoud van uw schilderwerk betaald zichzelf terug.

Voorinspectie
Voor schilderen van uw wanden komt een medewerker van Marcant Totaalonderhoud BV voorafgaand een inspectie doen naar de staat van het onderliggende stuukwerk. Dit is van belang om te bepalen of het beloofde resultaat daadwerkelijk behaald kan worden voordat er een vrijblijvende offerte voor u wordt opgemaakt. Is dit niet het geval, dan krijgt u uiteraard een gratis advies en prijsopgaaf zodat we dit resultaat alsnog kunnen leveren.

* Marcant Totaalonderhoud streeft er naar om bij onze schilderwerkzaamheden zoveel als mogelijk milieu vriendelijke en duurzame materialen te gebruiken.

Voorbeeldprojecten.


Foto's zeggen meer dan duizend woorden.
Op onze website hebben wij een fotogalerij neergezet zodat u alvast een kijkje kan nemen in onze keuken.

Vrijblijvend advies & prijsopgave.


Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op.
Weet u al precies wat u nodig heeft gebruik ons online offerte systeem voor een vrijblijvende prijsopgave.

POSTADRES

Marcant

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +31 (0) 85 246 05 18 

Postadres:
Oder 20 E 4448
2491 DC DEN HAAG

Privacy & cookies.

Deze website maakt gebruik van google analytics.
Geen van de door u ingevoerde informatie wordt aan derden verstrekt.