Marcant

Aannemer in Den Haag

voor renoveren plaatsen en montage van uw Keuken

Uw nieuwe keuken laten plaatsen of inbouwen?

  • Wij zijn het montagebedrijf dat pas weg gaat als u tevreden bent. +

    keuken plaatsen den haag Renoveren of compleet vervangen van uw huidige keuken is voor het team van Marcant Totaalonderhoud BV geen enkel probleem en elke keer weer een uitdaging tot het tevreden stellen van de opdrachtgever(s). Door onze jarenlange ervaring met de diversiteit van een keuken en wensen van de gebruiker kunnen wij ook onuitputtelijk zijn met ideeën. Zo kunt u een IKEA keuken plaatsen, met hoogwaardige inbouwapparatuur van de merken ATAG, SIEMENS, BOSCH en ga zo maar door, afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad opmaat en naar uw eigen keuze, waardoor uw nieuwe keuken een luxe uitstraling krijgt tegen een betaalbare prijs.
  • De oude keuken verwijderen, een klus die we u graag uit handen nemen. +

    keuken verwijderen den haag Na grondig doornemen van de uit te voeren werkzaamheden met de opdrachtgever(s) wordt op zorgvuldige wijze begonnen met het verwijderen van uw bestaande keuken met de daarbij behorende aan- en afvoerleidingen en elektra. Tevens worden altijd alle verwijderde materialen op een verantwoorde wijze door ons afgevoerd naar de juiste verwerkingsbedrijven.
  • Samen bouwen aan een Keuken op maat. +

    keuken op maat den haag In de meeste gevallen hebben de opdrachtgever(s) de nieuwe (wens)keuken al ontwikkeld en worden alleen nog maar in samenspraak de details besproken. Dit gaat zelfs van lichtpunt tot schakelaar, aan- en afvoer, de aantallen van elektra ten behoeve van te gebruiken apparatuur boven of onder het aanrechtblad, het soort keuken en aanrechtblad, kortom, tot in het kleinste detail. Alles, om kookplezier te verwezenlijken! 
  • 1

* Marcant Totaalonderhoud streeft er naar om tijdens het plaatsen of renoveren van uw keuken zoveel als mogelijk milieu vriendelijke en duurzame materialen te gebruiken.

Voorbeeldprojecten.


Foto's zeggen meer dan duizend woorden.
Op onze website hebben wij een fotogalerij neergezet zodat u alvast een kijkje kan nemen in onze keuken.

Vrijblijvend advies & prijsopgave.


Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op.
Weet u al precies wat u nodig heeft gebruik ons online offerte systeem voor een vrijblijvende prijsopgave.

POSTADRES

Marcant

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +31 (0) 85 246 05 18 

Postadres:
Oder 20 E 4448
2491 DC DEN HAAG

Privacy & cookies.

Deze website maakt gebruik van google analytics.
Geen van de door u ingevoerde informatie wordt aan derden verstrekt.